22 Haziran 2013 Cumartesi

Yazlık Keten Gömlek

9 Mavi Keten Gömlek
Gömlek erkek giyim üzerine geçmişten günümüze dek yaygın olarak tercih edilmekte olan ürünlerden bir tanesi olmasının yanı sıra birçok erkeğinde olmaz ise olmazları arasında yerini almaktadır. Sizlere sunuyor olduğumuz bu mavi keten gömlek ile ilgili olarak sorularınız için doğrudan iletişim sayfamız dahilinde bize ulaşabilirsiniz.

Yeni Sezon Gömlek

Yeni Sezon Gömlek
 

Kısa Kollu Beyaz Gömlek

2013 Yazlık Gömlek Modelleri;
Kısa Kollu Beyaz Gömlek
14.90TL

19 Haziran 2013 Çarşamba

Küçük Kareli Erkek Gömlek Satın Al


Dış cephe mantolaması

mantolama 150x150 Dış cephe mantolaması dis cephe mantolamasi 150x150 Dış cephe mantolaması dis cephe 150x150 Dış cephe mantolaması
Dış cephe mantolaması su basman profilinin yerleştirilmesi ile başlar bundan sonra strafor ve yapıştırma mekanizması ile uygulanır. Bunun akabinde yapıştırma işlemibittikten bir gün sonra dübelleme işlemi yapılır ve bu işlem planaların ek yerlerine gelecek şekilde yapılmasında önem vardır. Yüksek binalarda belli bir kattan sonra dübelleme işlemleri oldukça arttırılmaktadır. Bunun hemen akabinde de dekoratif kaplama sistemine yer verilmektedir. İz kalmaması için bu aşamada istenilen renk ile beraber boya uygulaması yapılmaktadır. Bunun hemen akabinde de mantolama çalışması yapılmaktadır.

Mavi Keten Gömlek

Mavi Keten Gömlek

9 Mavi Keten Gömlek
Gömlek erkek giyim üzerine geçmişten günümüze dek yaygın olarak tercih edilmekte olan ürünlerden bir tanesi olmasının yanı sıra birçok erkeğinde olmaz ise olmazları arasında yerini almaktadır. Sizlere sunuyor olduğumuz bu mavi keten gömlek ile ilgili olarak sorularınız için doğrudan iletişim sayfamız dahilinde bize ulaşabilirsiniz.
mavi keten Mavi Keten Gömlek

16 Haziran 2013 Pazar

Dinlenme köşesi

16 Haziran 2013 | Kategori: Dekorasyon
Bir insnaın evinde mutlaka bulundurması gerektiğini düşündüğümüz alanlardan biridir dinlenme köşesi.

Özellikle teras katına sahipseniz böyle bir imkan oluşturmanız çok daha kolay olacaktır.
Ya da bahçe tasarımları ile beraber hoş bir görünüm elde etmeniz mümkün olacaktır.
Aşağıda sunuyor olduğumuz resimde de görüldüğü üzere rahat bir şekilde dinlenme köşenizi oluşturabilir ve çok kısa bir zaman dilimi içinde etkili bir görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz.
dinlenme kosesi Dinlenme köşesihttp://www.ev-dekorum.com

14 Haziran 2013 Cuma

Yeni bir gün doğacak...

Bugün oldukça berbat bir geceye uyandık ve kalktığımızda evimizde meydana gelen yangın bizi oldukça etkilemiş olsa gerek ki dumanından adeta kendimizi zor kurtardık. Hemen gelen itfayeler yangını yaklaşık yirmi dakikada kontrol altına aldılar neyse ki tüp patlamadı birde ölye olsa herhalde koca mahalle ayağa kalkardı.. Dediğim gibi, yeni bir gün doğacak..

13 Haziran 2013 Perşembe

Bursayı sel aldı

Bursayı sel aldı..

Bir anda başlayan şiddetli yağış etkisini Bursanın tüm ilçelerinde göstermeye başladı. Çok şiddetli gök gürültüleri ile bereber barajlarda doluluk oranını gözle görülür düzeyde arttırmıştır.  Kesintisiz bir şekilde devam eden yağış şiddetli dolu yağışna dönmüştür.

Kaynak: www.ev-dekorum.com

3 Haziran 2013 Pazartesi

Bu gün satın al yarın kapıda öde erkek gömlek sitesi

Bugün satın alın yarın kapınıza gelsin sloganı ile beraber alanında en hızlı şekilde erkek gömlek satışı yapmakta olan sistemler arasında yerini alan www.sezongomlek.com adresinde kapıda nakit ya da kredi kartı ile beraber ödeme yapabileceğiniz gibi aynı zamanda da dilerseniz banka havalesi ile ödeme yapmanız mümkün olmaktadır. Bununla ilgili olarak dilerseniz geniş bir şekilde birçok erkek gömlek modeline yer verilmekte olan sistem dahilinde en fazla tercih edilenler düz beyaz erkek gömlek, yazlık erkek gömlek, düz siyah erkek gömlek ve keten gömlek olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizlerde dilerseniz hemen www.sezongomlek.com adresinden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir ve ertesi gün kapınızda ödeme seçenekleri ile beraber ürününüzü kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda da kadın giyim ile ilgili olarak sunulmakta olan kadın giyim, bayan elbise ve kadın iç giyim ürünlerine de yer verilmektedir fakat yoğun olarak erkek gömlek satışı yapılmaktadır. Pierre cassi markasına ait ürünlerin doğrudan satışının yapıldığı bir sistemdir.