21 Ekim 2013 Pazartesi

Unutma Beni 21 Ekim izle 1443.Bölüm

Unutma Beni 21 Ekim izle 1443.Bölüm
Unutma beni 1143.bölüm, Unutma beni 1143.bölüm izle, Unutma beni 1143.bölüm tek link izle Unutma beni yeni bölüm izle, Unutma Beni 21 Ekim izle, Unutma beni son bölüm izle İlkay Zeynep’i de alıp Ali’yi görmeye gider, ona yeniden başlamalarını teklif edecektir. Selim bu durumu fark edecek midir? İlkay Ali’yi kiminle sarmaş dolaş bir halde görüp yıkılacaktır? Ali’nin sevgilisi mi vardır? Rıfat evdekilerden habersiz ameliyat olmaya gider, bugün organları alınacaktır. Adamlar dedikleri gibi parayı verecekler midir? Kim eve gelip Güleser ve Volkan’ı silahla tehdit edecektir? Ceylan Kenan’ın eski gecekondusuna gider, bahçede gömülü olan parayı alacaktır. Ceylan’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir? Ceylan neden durup dururken bir ev kiralayacaktır? Emine görmediği halde sahneye çıkacaktır. Yaman onu prova yaparak sahneye alıştırır. Emine açık vermeden bu durumdan sıyrılabilecek midir?

17 Ekim 2013 Perşembe

Halit Şefikoğlu'nun Osmangazi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Sürecindeki Bakış Açısı


İnsanoğlu yaradılış gereği her şeyin en güzeline layık görülmüş bir varlıktır. Bunun yanı sıra iyiyi ya da kötüyü yaşayabilmek ve yaşatabilmek için yapılması gerekenleri yapacak irade azme güce yani tüm donanıma sahiptir.


Burada önemli olan soru; Hangi istikamette yürümeye karar verdiğindir. Bu bağlamda “Hakka hizmetin ancak, halka hizmetle” mümkün olabileceğini anlamış biri olarak seçimimizi yapmış ve istikametimizi belirlemiş olduk.


Bu ana hedefimiz doğrultusunda üyesi bulunduğumuz ve mahalle başkanlığını yaptığımız Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidara geldiğinden bu yana; milletimiz ve memleketimiz adına yaptığı tüm güzel icraatlarına katkıda bulunabilmeyi arzu ediyoruz. Bu sürecin hedefinden sapmadan devam ettiğine bizatihi tanıklık etmek istiyoruz. Kısacası bu geminin… Türkiye’mizin… Bu rotasından ayrılmaması için Salih niyetler ile gayret göstermeye talibiz.


Çağdaş uygarlık seviyesini yakalamış hatta ilerisine geçmiş müreffeh bir Türkiye şüphesiz hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Zaten insanımızın mayasında bulunan güzel hasletler sayesinde “Halk için halkla beraber” parolası ile Türkiye’mizin hedefine ulaşacağını inancımız tamdır.

Allah yar ve yardımcımız olsun..

Kaynak: Halit Şefikoğlu Resmi Web Sitesi